Warning: Creating default object from empty value in /var/www/poweriser.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Vælg en printer, der passer ind - Poweriser
Generelt

Vælg en printer, der passer ind

Skrevet af oktober 25, 2019 august 21st, 2020 Ingen kommentarer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du er virksomhedsejer eller blot en del af en virksomhed, har du brug for en god printer, der kan håndtere presset fra alle vinkler. Medarbejderne har praktiske dokumenter, der skal printes ud og håndteres. Har I en kommunikationsmedarbejder ansat, så skal vedkommende ganske givet have styr på sin grammatik, hvilket for de fleste foregår i hånden og efterfølgende digitalt. I sådanne tilfælde er det alfa og omega, at han eller hun kan få arbejdet gjort på sin egen måde. Men en printer er naturligvis ikke det eneste, I får brug for. Den kan jo ikke stå alene uden blækpatroner og printerpapir, der skal til for at tilføje sort på hvidt.

Gode tips når du skal have ny printer

Du bør vælge en model, der ikke kræver andre ledninger end til strømstikket. Vælg derfor en trådløs printer som alle medarbejdere kan tilgå via enten bluetooth eller internettet. På den måde undgår du grimme ledning på gulvet, og der er på den måde det mindre rod på kontoret. På den måde får du også kudos fra rengøringen.

Vælg en printer hvor du selv kan skifte dine blækpatroner. Store modeller kræver nogle gange, a en tekniker kommer ud for at ordne og servicere. Det er tosset, da langt de fleste printere kan klare ærterne lige så fint, som de helt store modeller kan i disse tider. Man behøver ikke de store forkromede løsninger, medmindre man er en uddannelsesinstitution eller en større organisation.

Har du ikke meget plads på kontoret, så kan du selvfølgelig også vælge en model, der ikke fylder særlig meget. Du kan derfor med fordel vælge en kompakt model, der både passer i størrelse og farve.

Har du allerede en printer og blot mangler nye patroner, så kan du finde et bredt sortiment hos Inkpro, som forhandler blækpatroner til langt de fleste modeller – og størrelser.

Skriv en Kommentar