Warning: Creating default object from empty value in /var/www/poweriser.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tips til at forbedre din egen virksomhed - Poweriser
Generelt

Tips til at forbedre din egen virksomhed

Skrevet af oktober 8, 2019 Ingen kommentarer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man er selvstændig, er ens størst ønske nok at det går godt i ens egen virksomhed. Der findes mange måder hvor på man kan sikre sig at der er en god og sund økonomi i ens virksomhed. Derfor har vi her samlet en række tips og tricks til hvordan du kan øge chancen for at det går godt i din egen virksomhed.

  1. Hold dit koncept simpelt

Når man starter ud, vil mange gerne favne så bredt som muligt og tilbyde mange forskellige slags services. Men det er ikke altid den bedste tilgang. Hold dit koncept simpelt. Det gør det også meget mere troværdigt at du holder dig som specialist inden for én genre frem for at tilbyde det hele.

  1. Registrer din tid

Det er vigtigt at vide præcist hvor meget tid du bruger på dine arbejdsopgaver. På den måde kan du prioritere de opgaver der giver dig både mest glæde og mest omsætning. Samtidig hvis du arbejder time baseret er det vigtigt at vide præcist hvor meget du skal fakturere til dine kunder. Man kan nemt komme til at nedspille hvor meget tid man rent faktisk har brugt på nogle opgaver, for at virke venlig og effektiv over for sine kunder. Men i sidste ende, ender det bare med at være dig der mister omsætning ved at fakturere dine kunder for lavt. En nem måde at tidsregistrere på kunne være gennem et værktøj som EazyProject

  1. Tænk positivt

Dette tip kan lyde meget banalt. Men det er noget vi synes der er meget vigtigt at huske når man er selvstændig. Det kan være nemt at tænke over alle de ting som ikke går som man have håbet i ens egen virksomhed, men på den måde bliver det også nemt at køre sig selv ned i en negativ spiral som ikke gavner virksomheden.

Skriv en Kommentar