GenereltGenerelt

Gør noget ud af indretning i virksomheden

Skrevet af juli 13, 2020 Ingen kommentarer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle virksomhedsejere tror ikke at det har noget at sige, at indretningen i virksomheden er vigtig for at kunder ser jer som en god virksomhed. Men faktisk så vil det være en rigtig god ide at gå op i indretningen, hvis du er en virksomhed som løbende har kunder på besøg.

Indretningen i en virksomhed er faktisk med til at give førstehåndsindtrykket af virksomheden, når man første gang skal besøge denne. Kunden vil næppe synes godt om at der er ældre slidte møbler, rod i vindueskarme, og vægge med huller osv. Sørg derfor for at gjort noget ved indretningen af din virksomhed, så i kan se noget mere professionelle ud over for jeres kunder som kommer på besøg.

Det gør også noget for de ansatte

Du gør naturligvis ikke kun en forskel for kundernes syn, men også dine medarbejders. Det er alfa omega at dine ansatte er i nogle lokale som de også har lyst til at være i. Er de ikke det, vil du ikke bare se en utilfreds medarbejder, men også en medarbejder som er mindre oplagt til at ville arbejde.

Du kan derfor også rette op på arbejdsglæden og ikke mindst effekten, hvis du begynder at gå lidt op i indretningen.

Hvad skal man så indrette virksomheden med?

Et sted at starte er naturligvis møblerne. Disse skal være pæne og komfortable at sidde i, hvad end om det er til mødet, eller om det er i loungestolen, hvor kunden måske kan vente. En rigtig god investering for en virksomhed, er uden tvivl at få indkøbt nogle designermøbler, som kan være med til at sætte noget stil over indretningen.

En anden ting du også bør kigge på, er friske planter. En plante his og her giver masser af liv til virksomheden, og kan også friske luften lidt op, når man sidder flere personer i samme lokale flere timer om dagen.

Dette var bare nogle af de tiltag som man kan tage, sørg desuden altid at have rent i virksomheden, og få luftet ud flere gange om dagen.

Skriv en Kommentar