Events

Gør noget mere ud af firmajulefrokosten

Skrevet af marts 29, 2019 Ingen kommentarer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julefrokoster er noget som typisk afholdes en gang om året for hver virksomhed. De ligger fra slut i oktober, frem til start februar året efter. Ligeledes bliver der afholdt frokoster i venners laug, og ved begge events er der mange overvejelser man skal gøre sig. Hvis man holder en privat julefrokost, er det nok de færreste der sparer specielt meget på maden og drikkelsen, og generelt tænker man ikke så meget over hvad tingene koster og det skal man heller ikke.

Selvom der er mange virksomheder der ofte tænker lidt for meget på pengene, når der skal bestilles en julefrokost. Der er meget klare grænser for hvor store gaver man som virksomhed må give sine ansatte i forhold til skat. Det kan derfor også være svært som virksomhedsejer, at forkæle sine ansatte uden at de bliver beskattet af påskønnelsen.

Giv dine medarbejdere en ordentlig julefrokost

 Et af de steder hvor virksomheden rent faktisk har mulighed for at gøre lidt ekstra, er når det kommer til julefrokosten. Det behøver nemlig ikke være noget der foregår i en hal med en halvdårlig buffet, og hundredvis af virksomheder, der sidder ved kedelige langborde. Der findes rig mulighed for at finde ekstravagante lokaler og lade julefrokosten skabe nogle rammer udover det sædvanlige. Holder man det i lækre rammer, er der uden tvivl flere der vil se lidt mere frem til den, end hvis det er det samme kedelige, som man tidligere har gjort.

Træk det fra i skat!

Reglerne omkring firmajulefrokoster er ret lempelige, fra skats side af, er der ikke afsat et fast beløb som en julefrokost skal holde sig under. Det hedder sig, at det skal være rimeligt og naturligvis ikke må være lange rejser og lignende. Man må dog gerne holde en julefrokost på flotte hoteller med overnatning, uden at medarbejderen bliver beskattet af dette.

Skriv en Kommentar